Festiwal Kulinarny w Energy Landii w Zatorze

Czwartek, 1 stycznia 1970 01:00

Polska kuchnia wielu regionów w jednym miejscu! Szykuje się Festival Smaków Polski w Energylandii. Już w ten weekend 3-4 września Największy Park Rozrywki w Polsce - Energylandia w Zatorze, który na powierzchni użytkowej aż 26 hektarów mieści blisko 60 atrakcji, w tym największe w Europie Środkowo-Wschodniej Roller Coastery oraz inne potężne atrakcje już teraz zaprasza na wyjątkowe święto regionalnych kuchni z całej Polski.

Tym razem naszym gościom zaserwujemy niepowtarzalną, kulinarną podróż, podczas której zaserwujemy najlepsze regionalne potrawy, przygotowane przez kucharzy z takich regionów jak Podhale, Śląsk, Podlasie, Pomorze, Wielkopolska, Ziemia Świętokrzyska, Łódzka czy w końcu nasza Małopolska - zachęcają organizatorzy.

Za prezentacje dań, przeznaczonych oczywiście do degustacji, zadbają mistrzowie w swoim fachu:
- Giancarlo Russo
- Robert Sowa
- Andrzej Polan
- Mariusz Gachewicz - Robert Dragunowicz - Robert Głyda
- Zbigniew Kopycki - Krzysztof Gawlik - Piotr Sabala
- Piotr Bassara
- Adam Adamczak
- Jarosław Bieńkowski


Podczas tych dwóch dni w programie znajdą się:
· Pokazy kulinarne z udziałem najlepszych kucharzy w Polsce · Pokaz barmański Krzysztofa Drabika
· Konkursy i zabawy z nagrodami.

Przypominamy, że planowane wydarzenie jest imprezą towarzyszącą. Oznacza to, że każdy Gość Energylandii będzie mógł wziąć w nim udział nie martwiąc się o zakup dodatkowych biletów.

Cennik biletów wstępu do Parku Rozrywki Energylandia dostępny jest na stronie internetowej: www.energylandia.pl
.
Link do Wydarzenia na profilu Facebook

www.fb.com/events/605068349670939/.
Więcej na temat
komentarze
reklama
reklama